Sno pojkvännens saker

Är det bara jag som tycker oftast kill-produkter är bättre än tjejers..? Tex som här ”koffein-rullarna” som man rullar under ögonen, killarnas är mycket bättre för dom är starkare. Sen snodde jag den här ut min pojkväns ”C”s skåp 😉 Haha den är superbra! 🙂 Doftar lite manligt kanske men huden blir helt matt! Superbra! Annars tycker jag tjej-produkter är matta ett tag, men sen har dom lagt till ”lugnade” medel i för huden så den blir ändå fet efter ett tag.. Eller är det bara jag?
 

 Samma sak gäller flertal produkter, ett bra exempel är ju hårborttagnings creme.. Ska visa vilka som är bäst när jag kommer hem med priser och jämför vilka som faktiskt är bäst..

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Caroline Roxy - Säröhus Caroline Roxy - Görnvälns slott Caroline Roxy - EFT-Tapping Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *