Veckans planering:

Ny vecka igen, shit känns som det är helg hela tiden haha… 😉 Men jag måste gå ut mindre för varje gång jag vaknar och ska börja träna så känns det så onödigt.. ”Jag skulle gått ner snabbare utan dom där drinkarna”. Såklart! Det är fakta!

 

 Men det är ju Finest Awards på onsdag 😉 Blir väll lite champange där.. Funderar på onsdagen, vem ska jag ta med (ska ringa och kolla om jag får ta med mig flera), pojkvännen eller någon vän..? För kan gissa att alla andra bloggare kommer försöka fota ”C” om jag tar med honom.. *suck* 🙁

 

 Sen måste jag fixa limmo. OCH klänning..!! O-M-G hur ska jag hinna?!

 

 Imorgon ska jag föresten till läkaren på Profoma Clinic ang min andra bröstoperation, wiiiie 🙂 Är lite nervös hihi.. 😉 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)
  • ÄLSKAR KISSIE!!!!!!!!!!!!

    Hej!jag bara älskar dig KISSIE!och jag hatar dom som skriver dumma saker till dig,har dom inga liv elr wtf?om dom inte gillar dig så vrf kollar dom på din blogg och bilder och vrf ens bry sig med att komentera??jag beundrar dig med att du skiter i dom jävlarna som måste ha världens trökigast liv!!!!!du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *