I know, I really should.. Mem ibland känns det som jag inte hinner, helt glömmer bort osv..?! Dessutom får jag inte plats med flergoodiebags i mitt rum 🙁 Haha vilka i-landsproblem 😉 Fast tycker mer synd om babe när vi flyttar ihop som får leva bland alla mina grejjer.. Herregud…. *fnis* 😉

 

 Nej men som ni vet umgås jag gärna INTE med andra bloggare, inte för jag inte tycker illa om dom utan mest för att skydda mig själv från att hamna i sitatuioner där bloggare som jag sedan kanske har ett bråk med/ tjaffs ska läcka ut ”hemligheter” om mig i sina bloggar. För det har ju hänt nu ett Xantal gånger, värst var ju dock ”Ämmi” som hängde ut precis ALLT i sin blogg efter jag vart sur på henne..? Bråk är till för att lösas, är man dock så osäker på sig själv och hänger ut info för sista 5 minuter off fame får man gärna försvinna snabbt ur min strålkastare… 😉

 

 Tex:

 

 

 

 

Alla under samma tak, orkar inte fejk-le till varanda än lixom.. OK då och då, när man verkligen inte kan visa sitt ”riktiga” jag men events är ju proppade med fattiga bloggare som är sugan på goodiebags, gratis tilltug och en bild med en kändare bloggare haha!

 

 

 

 Finest Awards pågår också under dagen.. Tänker dyka upp ett tag med brosan tror jag! 🙂 Några som ska dit?

 

 

Den här inbjudan är enda borta i GÖTEBORG! Men dom ville gärna ha dig mig, funderar faktiskt på det… Ska kolla om jag inte har nått inbokat så kanske det blir en snabb tripp till Göteborg! 🙂 Länge sen jag var där! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *