När det går för långt..

Herregud… Har ni sätt den nya maskaran ”studio secrets 90 ‘grader’ ”..? Haha VARFÖR? Förstår verkligen inte vittsen men att ha en maskara som är vinklad i 90 grader, ska det göra apliceringen lättare eller något i den stilen..?

 

 Det finns ju hur många konstiga maskaror nu för tiden som helst, den som vibrerar..? Fattar inte heller varför det skulle vara så himla bra..? Nej jag tror att vi köpare är för köpberoende och dom är smarta för folk köper ju skiten tydligen haha.. 😉

 

 

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Way out west Caroline Roxy - Summer's here Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *