Sådär nu är jag hemma, var så trött så jag tog taxi hem *hihi* Vilket latmask jag är! 😉 Men men..
 

 Var som sagt hos Adam& Eva-kliniken och gjorde fransförlängning, den tog ca 2 timmar sen fixade jag också till näsan liiiite igen.. Vart bra, visar bild på det senare när det inte är svullet! 🙂 Fransarna vart iaf supersnyggt, var en tjej som heter Emely som gjorde dom! Hon har nu börjat på kliniken så boka gärna tid hos henne där! Telefonnummret till kliniken är: 08- 22 33 11!  

 Hon har dock en egen hemsida om ni vill kika in —> http://fancyeyes.se 

 

 

Nu ska jag hämta ut ett paket iaf från posten, wiho! 😉 Tror det är mina kläder jag beställde för någon vecka sen.. *hoppas* Sen måste jag börja fixa mig! Oj dagen har försvunnit heelt!
 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Caroline Roxy - Acai bowl Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - A STAR IS BORN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *