Åh om vi har det bra.. 😉 Vi har nyss varit och  badat bubbelbad, sköööönt!! 😉 Fast det var ett gäng som satt och glodde galet på oss hela tiden medans vi pratade om snoppar och killar så det var lite störande, ett gäng tonåringar som troligtvis läste min blogg haha! Men men… 😉

 

 Nu tänkte vi kila upp till gymmet och träna på deras snygga maskiner, love it! Sen blir det typ powernap eller någonting för ikväll är det nyårfriande, wiho! 🙂 Kommer bli så himla roligt!! Killarna som har bjudit hit oss är ju tydligen snygga säger mina vänner.. Grr..?
 

 

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Summer's here Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *