Framme i sviten nu!

Sådär nu är vi på plats här i våran svit! 😉 Uuuh nice huh? Kommer bli så himla roligt detta!!! 🙂 Dock var jävla tåget hela f*cking 4 (!!!) timmar försenat, gissa om jag var på dåligt humör! ÅH!! Sen var ju också personlaen skitotrevliga och trodde att en gratis frukost skulle hjälpa allting, som btw var asäcklig haha..

 

 Nåja, vi vart upphämtade med limmon och åkte hit till Tott hotell och våran fina svit, mysigt! 🙂 Först ska vi käka nu lite sen sticker vi ner till spa’t hade vi tänkt! 😉 Skönt.. Kan behöva det efter den där jäkla resan, usch…
 

 Min brorsa Peter och hans fikus kompis Sam fick hänga med, vilket jag ångrar nu. Idioterna stack ut i bara kallsonger, bleka som döden och skrämmer gästerna på väg ner till bubbelbadet haha! Fyfan…
 

 

 

 Sara, Jag och My utanför limmon! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *