Smått och gott inför nyår..

Köpte lite armabnd + ett par fina och grlittriga örhängen.. Perfekt för nyår, eller vad säger ni? 😉 Då får man ju chansen att blinga så mycket som man vill utan att vara för mycket, för då tävlar ju alla om vem som syns mest hihi.. 😉 Tror nog jag vinner i år.. Behöver vll bara säga ”OMG DÄR ÄR KISSIE!!!” så vänder nog ett par huvuden mot mig hehe 😉 Skämt-o-sido…
 

 Vart nytt löshår också som jag har nu sytt klart, ska sätta in det! Sista gången med clips är detta iaf för adam&eva-kliniken kommer sen börja med hårförlängnar, bra va!? 🙂 Perekt! Har ju då allt på ett och samma ställe, plastik, linser, fransförlängning och hårförlängning.. LOVE! 🙂 

 

 Vet ni vad föresten..? En HUMMERLIMMO HÄMTAR OSS FRÅN TÅGSTATIONEN I ÅRE!! 🙂 Nice huh? 😉 Kommer bli så kul!!! 🙂

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *