Nya läppar + Nya naglar! ;)

Nu är jag hemma igen med My och Sara efter att ha varit hos Adam & Eva – kliniken och fixat läpparna, alla 3 faktiskt! 😉 Vart jättebra, tog inte mycket alls men lite.. Stylage XL i överläppen för att få plutigare, skitsnyggt! 😉 My min vän tog Medium, det är lite tjockar men håller mcket längre, Dvs lite mer ekonomiskt kanske..? Stylage finns som sagt i S, M, L och XL…

 

 På vägen hem käkade vi lite mat på Sandys och köpte löshår och så! Jag köpte även lit msycken inför nyår, visar dom strax! Skitsnygga kan jag lova er.. 😉 Men måste bara bestämma mig vilken klänning jag ska ha.. Funderar på den som jag ha rpå skivomslaget? Hmmm,,,

 

 

Nu ska vi packa lite och sy in löshår! 😉 IKVÄLL ÅKER VI TILL ÅRE! WIHOOOO! 🙂

 

 

OBS: Eftersom det är nytt år så har vi att första månaden har vi rabatt, nämligen gör ni läpparna så får ni rabatt på naglarna, dom kostar då endast 490 kr (!), kostar annars runt tusenlappen, bra va? 😉 Men glöm inte säga mitt namn, Kissie i kassan bara som vanligt! 😉
 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *