Månad: november 2010

Elakt eller ekonomiskt..? -.-

Ja, jag är inte förvånad över att ni vart sura över att jag inte tänker tillverka storlek ”Large” i mina kläder för ni kan inte vara glada över nått verkar det som haha? 😉 Men det är inte riktigt mitt problem eftersom jag lever inte på era kommentarer. Så länge ni läser lixom haha.. 

 

Nej nu ska jag inte vara sån, ger ett försök till att få er förstår hur jag tänker.. Mina plagg är riktigade mot min målgrupp, och vilka är det? Jo yngre tjejer! Dom flesta yngre tjejer här i Stockholm använder storlek xs, s och medium. Dom flesta vill det ska vara tight så dom väljer helst den mindre storleken och i mitt fall är det alltid XS, till och med xxs om det finns. 

 

 Så för att tänka ekonomiskt så tänker jag inte tillverka massa large för dom kommer faktiskt inte gå åt, speciellt inte eftersom jag vet hur mina kläder kommer se ut och tror inte dom med large kommer tycka det är snyggt på om man har den stroleken. Vad är det för elakt med det? Tänker bara efter så jag slipper spendera massa onödiga pengar på plagg som ändå inte kommer sälja. 

 

 Men är det en efterfrågan på storlek large av flera till ett visst plagg så kan jag ju trycka upp några och låta dom säljas. Men inte annars, för jag tänker ekonomiskt. Inte elakt som ni vill tro att jag gör. Jag är smart och är inte rik på att slänga iväg pengar.

 

 

Allting i slutet handlar om pengar. Glöm inte det.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

 

 

”Hej Alexandra Nilsson! 🙂 Älskar verkligen din blogg och ser fram emot dina nya kläder som jag läste att du ska ha..? Iaf, tänkte fråga om dina kläder kommer finnas i alla storlekar som tex M, L och XL..? Vet att du är väldigt smal men du kanske borde tänka på dom lite större?”

 

  
SVAR:

 

 

Hejsan, tack så mycket!

 

 Svaret är dock nej, jag kommer inte tillverka storlekar i storlek Large, medium är det största som kommer finnas. Andledningen till det är för att kläderna som jag gör skulle aldrig i livet sitta snyggt på någon som behöver storlek Large även om det var storleksanapassat. Det kommer nämligen vara väldigt tight, kommer synas mage/ armar osv.

 

 MEEN kommer det ett plagg som är mer täckande och jag anser det skulle vara snyggt på en större männsika så kan jag överväga att tillverka dom i storlek large. Måste tänka på att även plagget ska se smickrande ut PÅ personen..

 

 Inget negativt menat mot männsikor nu med Large nu utan jag tänker mest på erat bästa så ni inte försöker er på plagg som inte kommer se smickrande ut på kroppen.

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Åh kolla vad fiiina dom är? 🙂 Wiho! Fast tänk att dom är gjorda av PONNY HÅR?! Det är lite nasty, till och med för mig men lite spännande och nytt också samtidigt ju.. 😉 Älskar iaf den höga klacken och att dom är vita, ”lite för mycket” som brorsan nyss sa men det är ju lite som jag då. Allmänt lite för mycket bara!

 

 Enda nackdelen med att dom är vita är ju att dom lätt kommer bli smutsiga.. Måste spraya dom innan dom används och tänker inte ha dom bland skitigt sällskap som gillar att drälla runt med drinkarna osv. Nej det kan dom glömma!

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

Hiss och Diss!

 

 

1. Mitt event som vart veckans snackis.. 😉

 

 

Var jättelyckat och hade jätteroligt, dessutom lyckades jag vara trevlig mot precis alla haha! 😉 Dessutom snackade alla om det och tidingarna skrev om det, så mer publicitet för mig och goodiebags för mina gäster! Dessutom fick jag prata lite mer med gulliga Vanita, träffade på henne en gång innan det på fyllan på White Room endast ju haha! 😉

 

 Sen dessutom var det mitt första event, så grattis till mig! 🙂 Fler kommer det bli, nästa blir nog lite mer ”anti smoking”.. Tänker dela ut pins som blondinbella gjorde förut ”fina flickor röker inte”..? Haha nej inte direkt, ska hitta på någonting coolare! 🙂 Tips?

 

 

 

 Världens bästa team? 😉

 

 
2. Jeffrey Campbell’s skor!

 

 

Skitsnygga, älskar ”klumpiga” klacken och har gjort det ett tag.. Många verkar ha lite svårt för att gilla det och envisas om att skor alltid måste vara så små och nätta som möjligt men jag gillar när dom är lite grövre. Blir lite modell-aktigt, tycker ni inte också det? 😉 Glömde ju såklart hämta ut mina igår så ska se till att gå och göra det nu..

 

 

 

 

3. Kontraster!

 

 

Konstraster är alltid snyggt och männsikan dras automatiskt till kontraster, därför tyckte nog många automatiskt att jag var snyggare i blåa ögon nu när jag har brunt hår tillskillnad från när jag hade blont (hehe vitt..) hår och mina naturliga bruna ögon.

 

 Ps. Nej mina bruna är mina riktiga, många tror det är linser eftersom det är ovanligt för en svensk att ha mörkbruna som jag har..?

 

 

 

 

 

 

1. Nemo utnyttjar 14 årig flicka.

 

 

Självklart hamnar det på dissar-listan, och att skylla på ”tjejen såg ut som 20” är skrattretande. Jag vet från persnliga erfarenheter att han tycker det är roligt att ha sex med så unga tjejer som möjligt, för jag och andra har själv hört att säga saker som ”haha shit hon var typ 13, nice!”.. Så jag hoppas verkligen han åker fast nu för detta och jag tyckte det var bra av föräldrarna att anmäla honom.

 

 Och sen att utnyttja stackarns tjejen som tycker det är ”ballt” att vara med någon som har synts 5 minuter på tv är ju pinsamt.

 

 Företsen, ska det bli lagligt snart att kastrera män som straff..?

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Här är en video från ”non-smoking eventet” när dom intervjuade oss efter (eller dom andra före men mig och Peter efter, eftersom vi kom lite sent hihi.. 😉 ) eventet! Dock undrar jag vilka dom andra bloggerskorna är..? Hur vart dom inbjudna? När jag var ingen fick inte jag några inbjudningar 🙁 Buhuh.. Livet kan ibland vara orättvist! 

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Gårdagens mini-shopping

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Tisdag!

God morgon på er, sov extra länge idag eftersom jag känner mig småsjuk.. 🙁

 

 

Hoppas det går över under dagen för imorgon ska ju jag på den där kryssningen, orkar inte vara sjuk då! 😉 Men jag brukar faktiskt inte bli riktigt sjuk utan mest smådålig så jag tror det går över förhoppningsvis!

 

 Idag ska jag ju ha möte med ”Shine Stockholm” kvart över 3, sen ska jag träffa upp en jurist faktiskt för att ta hand om lite ”problem”.. 😉 Sen ska jag också försöka hinna till sy-atjeln för att få första plagget uppsytt så jag kan hitta ändringar som behövs göra! Spännande!! 🙂 😉 Kommer ni köpa mina kläder sen?

 

 

 

Såhär tycker jag man ska vara klädd 😉 Typ…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Vinnare #1 av tävlingen:

Grattis Therese! Hennes lovebasket —> LÄNK

 

 Drar en ny vinnare varje dag, läs inlägget här —> LÄNK

 

 


God natt! 😉

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)
Nästa sida »