”Hej Alexandra Nilsson! 🙂 Älskar verkligen din blogg och ser fram emot dina nya kläder som jag läste att du ska ha..? Iaf, tänkte fråga om dina kläder kommer finnas i alla storlekar som tex M, L och XL..? Vet att du är väldigt smal men du kanske borde tänka på dom lite större?”

 

  
SVAR:

 

 

Hejsan, tack så mycket!

 

 Svaret är dock nej, jag kommer inte tillverka storlekar i storlek Large, medium är det största som kommer finnas. Andledningen till det är för att kläderna som jag gör skulle aldrig i livet sitta snyggt på någon som behöver storlek Large även om det var storleksanapassat. Det kommer nämligen vara väldigt tight, kommer synas mage/ armar osv.

 

 MEEN kommer det ett plagg som är mer täckande och jag anser det skulle vara snyggt på en större männsika så kan jag överväga att tillverka dom i storlek large. Måste tänka på att även plagget ska se smickrande ut PÅ personen..

 

 Inget negativt menat mot männsikor nu med Large nu utan jag tänker mest på erat bästa så ni inte försöker er på plagg som inte kommer se smickrande ut på kroppen.

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *