Åh kolla vad fiiina dom är? 🙂 Wiho! Fast tänk att dom är gjorda av PONNY HÅR?! Det är lite nasty, till och med för mig men lite spännande och nytt också samtidigt ju.. 😉 Älskar iaf den höga klacken och att dom är vita, ”lite för mycket” som brorsan nyss sa men det är ju lite som jag då. Allmänt lite för mycket bara!

 

 Enda nackdelen med att dom är vita är ju att dom lätt kommer bli smutsiga.. Måste spraya dom innan dom används och tänker inte ha dom bland skitigt sällskap som gillar att drälla runt med drinkarna osv. Nej det kan dom glömma!

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Josephine Qvist - PODD DAGS! Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *