Hiss och Diss!

 

 

1. Mitt event som vart veckans snackis.. 😉

 

 

Var jättelyckat och hade jätteroligt, dessutom lyckades jag vara trevlig mot precis alla haha! 😉 Dessutom snackade alla om det och tidingarna skrev om det, så mer publicitet för mig och goodiebags för mina gäster! Dessutom fick jag prata lite mer med gulliga Vanita, träffade på henne en gång innan det på fyllan på White Room endast ju haha! 😉

 

 Sen dessutom var det mitt första event, så grattis till mig! 🙂 Fler kommer det bli, nästa blir nog lite mer ”anti smoking”.. Tänker dela ut pins som blondinbella gjorde förut ”fina flickor röker inte”..? Haha nej inte direkt, ska hitta på någonting coolare! 🙂 Tips?

 

 

 

 Världens bästa team? 😉

 

 
2. Jeffrey Campbell’s skor!

 

 

Skitsnygga, älskar ”klumpiga” klacken och har gjort det ett tag.. Många verkar ha lite svårt för att gilla det och envisas om att skor alltid måste vara så små och nätta som möjligt men jag gillar när dom är lite grövre. Blir lite modell-aktigt, tycker ni inte också det? 😉 Glömde ju såklart hämta ut mina igår så ska se till att gå och göra det nu..

 

 

 

 

3. Kontraster!

 

 

Konstraster är alltid snyggt och männsikan dras automatiskt till kontraster, därför tyckte nog många automatiskt att jag var snyggare i blåa ögon nu när jag har brunt hår tillskillnad från när jag hade blont (hehe vitt..) hår och mina naturliga bruna ögon.

 

 Ps. Nej mina bruna är mina riktiga, många tror det är linser eftersom det är ovanligt för en svensk att ha mörkbruna som jag har..?

 

 

 

 

 

 

1. Nemo utnyttjar 14 årig flicka.

 

 

Självklart hamnar det på dissar-listan, och att skylla på ”tjejen såg ut som 20” är skrattretande. Jag vet från persnliga erfarenheter att han tycker det är roligt att ha sex med så unga tjejer som möjligt, för jag och andra har själv hört att säga saker som ”haha shit hon var typ 13, nice!”.. Så jag hoppas verkligen han åker fast nu för detta och jag tyckte det var bra av föräldrarna att anmäla honom.

 

 Och sen att utnyttja stackarns tjejen som tycker det är ”ballt” att vara med någon som har synts 5 minuter på tv är ju pinsamt.

 

 Företsen, ska det bli lagligt snart att kastrera män som straff..?

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *