Elakt eller ekonomiskt..? -.-

Ja, jag är inte förvånad över att ni vart sura över att jag inte tänker tillverka storlek ”Large” i mina kläder för ni kan inte vara glada över nått verkar det som haha? 😉 Men det är inte riktigt mitt problem eftersom jag lever inte på era kommentarer. Så länge ni läser lixom haha.. 

 

Nej nu ska jag inte vara sån, ger ett försök till att få er förstår hur jag tänker.. Mina plagg är riktigade mot min målgrupp, och vilka är det? Jo yngre tjejer! Dom flesta yngre tjejer här i Stockholm använder storlek xs, s och medium. Dom flesta vill det ska vara tight så dom väljer helst den mindre storleken och i mitt fall är det alltid XS, till och med xxs om det finns. 

 

 Så för att tänka ekonomiskt så tänker jag inte tillverka massa large för dom kommer faktiskt inte gå åt, speciellt inte eftersom jag vet hur mina kläder kommer se ut och tror inte dom med large kommer tycka det är snyggt på om man har den stroleken. Vad är det för elakt med det? Tänker bara efter så jag slipper spendera massa onödiga pengar på plagg som ändå inte kommer sälja. 

 

 Men är det en efterfrågan på storlek large av flera till ett visst plagg så kan jag ju trycka upp några och låta dom säljas. Men inte annars, för jag tänker ekonomiskt. Inte elakt som ni vill tro att jag gör. Jag är smart och är inte rik på att slänga iväg pengar.

 

 

Allting i slutet handlar om pengar. Glöm inte det.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *