Hiss/ DISS

 

 1. Daniel Adams-Ray
 

 Minns ni denna kille från killgruppen SNOOK..? 😉 Ingen har väll missat alla hans grymma nya låtar, ”gubben i lådan” och ”förlåt att jag aldirg sa förlåt” tex.. Mina personliga favoriter, fast sen gillar jag faktidkt alla hans låtar i hans nya album. Typ första gången ever..? 😉 Jag är nog lite för kräsen *hihi*

 

 

 

 

 

 

2. Bling bling!

 

 Nu när det börjar bli mörkt är det mer än OK att ha MYCKET bling bling på armaarna och öronen, varför inte sticka ut lite extra..? Mitt motto tror jag..? Jag älskar synas på klubben och det tror jag dom flesta tjejeerna gör! 😉 Så gör som jag och köp massa snygga armband/ ringar och örhängen! Det bhöver ju inte kosta alls mycket? Så lägg hellre ner mer pengar på smycken än kläderna för kläderna piffas ju verkligen till av det extra 😉

 

 

3. Bli SMAL med din IPHONE!
 

 Love it! Att hålla koll på det man stoppar in i munnen är inte endast för att man vill banta, det är allmänt vett? Varför skulle man vilja medveten stoppa i sig någonting med 500 kalorier och sen undra varför man har gått upp något kilo..? Det är dumt, så nu tycke rjag alla ska ladda ner någon grym kalori-räknare till sin iphone (dom flesta är ju gratis.).

 

 

 

 

 

 1. Saw 3D
 

 Nej tycärr en den var inte som jag hade hoppats! 🙁 För lite 3d effekter under hela filmen och den var inte alls lika spännande som dom andra. Dessutom fick man ju fortfarand einte reda på om den gammla gubben var död eller ej..?

 

 

 

 

2. Bloggkillarna
 

 Tyvärr så har det ALLTID varit ute att vara kille som bloggar, och det är ingenting som jag har bestämmt men bloggvärlden är skapad av och för tjejer. Så är det bara, även om jag önskar att det var fler killar som bloggar. Bad ju pojkvännen ”C” att börja blogga igår, men han verkade inte så hype på den idén.. 😉 Wonder why..? Men tacka gudarna för det, alla skvallerbloggar hade ju blivit tokiga!!

 

 Iaf, varför tror ni föresten det går så dåligt för Sveriges bloggkillar..? 

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *