Veckans bra och dåliga..!

Nu har yttligare en vecka gott, snabbt som bara den men jag gillar det! Händer alltid saker i mitt liv så inte konstigt att det går fort.. Men jag försöker alltid göra mitt bästa, men när det går så snabbt.. 😉 Men gjorde jag verkligen det? Men jag är en positiv männsika när det kommer till mig själv och mitt liv, så.. Såhär har det gott:

 

 

Bra:

 

  Jag angstängde mig för min pojkväns bror + tjej.

 

 Jag visade att jag ville anstränga mig för att vara en bra flickvän för en gångs skull, dessutom lyckades jag ha det trevligt där! 🙂 Att man tycker om någon kan visas, inte bara säga. 

  Jag har gjort mina uppgifter i skolan.

 

 Även fast jag känner att jag knappt har tid i min fullspäckade vardag så får jag det gjort!

 

  Jag gjorde mitt nummer hemligt i registrerna.

 

 Var på tiden, folk får tag på mitt nummer aldeless för lätt annars. Nu går det inte, och det är verkligen skönt.

 

 

 Inte brytt mig om min pojkväns GALNA ex!

 

 Tyvärr finns det gott om såna och jag tror till och med att en av dom är självmord benägd..? Hoppas inte men det verkar som det.. 🙁 Man ska inte ta livet av sig pga en kille, ALDIRG. Då är man korkad, och blir man lämnad så var det nog lika bra. För då kan man leta upp en ny, roligare och snyggare! Tur har jag som fick en jättesnygg och rolig kille på kroken 😉 *ler*

 

 Dessutom hinner jag inte bry mig om sånt, jag har mina egna problem och jag ser till att det inte är pojkvänsproblem! Han har nog mer flickvänsproblem med mig när det kommer till att hålla mig lugn och inte festa för mycket hihi..!

 

 
Bad:

 

 

 Bettede mig illa på NYPE i fredags.

 

 Såfort jag blir full blir jag JÄTTEglad och kramig, dock har jag ett väldigt temprament också och det måste jag dölja. En viss killkompis som jag tycker om fick se den dåliga sidan av mig i helgen. Bad dock om ursäkt.

 

  Är dålig på att berätta om mina kännslor.

 

 

Just när det kommer tll att jag tycker om någon är jag jättefeg att berätta det. Att säga ”jag tycker om dig” är något fint. Tycker alla ska bli bättre på det, för tänk er: Även om han/ hon inte säger det tillbaka, tänk på att ni trots det gjorde en annan männsikas dag! Det är ingenting pinsamt med det, snarare tvärt om. Pinsamt att inte tycka om folk, vem kommer tycka om dig då?

So you know who you are..

 

 

 Bloggade inte så ofta som jag brukar.

 

 

Nej denna vecka har jag bloggat typ 6/7 inlägg om dagen, oavsätt om det är mer än dom andra så är jag alltid min egna konkurent. Inte dom andra. Sätter mål för mig själv som jag tycker är rimmliga att följa, dom andra är inte på min nivå och det behöver dom inte heller vara.

 

  Ätit för mycket kalorier och inte tränat så ofta.

 

 Håller hyffsat bra koll på antalet kalorier jag får i mig, vissa dagar mindre än 950 men ibland mer. Borde se till att inte gå över 950 och jogga morgon + kväll. Imorgon blir ändring på det, endast havregrynsgröt (130 kalorier), en bit kött och sen sallad = NYTTIGT!

 

 

 

Jag och min vän Bella på stan och shoppar 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *