Testa INTE detta:

Som ni alla vet är jag FÖR skönhetsoperationer/ ingrepp. Dock är det någonting jag inte är för och det är att göra det hemma själv.. När man gör ett ingrepp (det spelar ingen roll vad det är man gör) så utsätter man sig för en risk. Vad som helst kan ju hända?! Dock utsätter man sig för betydligt större risk om man gör det själv.

 

 Nu skickar företag ut sprutor med restylande i som man sen ska injektisera själv (!!) hemma!? O-M-G, no way! Akta er för det, det kan bli jättefel. Delvis måste man veta vart i läppen man ska spruta in för det ska bli snyggt, man kan komma åt blodkärl och sen kan läppen också spricka. Det är faktiskt jättevanligt och finns flera ”stureplans-bloggare-tjejer” som har råkat ut för detta..

 

 

Dont try this at home!

 

 

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *