Nu i veckan ska jag ta bort fettcellerna från yttligare ett ställe (eller 2..) från kroppen, jo magen och sen lite på underarmarna! Häftigt att man kan göra så! 🙂 Och att det är naturliga ämnen som sprutas in, så det är inget ”skit” som folk gärna vill tro.. 😉 Det man gör mer eller mindre att man sprutar in ett medel som är liknande till det som försvarar fettcellerna, och när den natruliga balansen i kroppen överskrider så förstörs fettcellerna helt enkelt!

 

 Mina lår har fortfarande inte gått ner men dom är just nu ”plus, minus, noll”. Typ som dom var innan men denna vecka det är den veckan då resten ska försvinna, spännande!! Måste mäta och kolla hur mycket som försvinner, lovar att visa när det är klart..

Fast denna gång gör jag nog inte på samma klnik som innan, får se om dom har tid men löser det då. Dock ska jag tillbaka till adam&eva för förlängning av ögonfransarna 🙂 Roligt va? Dom har nyss börjat med det, wiho!

 

 

 

 Say god bye magen..

 

 Ps. Hoppas ingen blir stött av bilden, men det är bara en mage haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *