Shoppingproblem i Stockholm!

Vilket i-landsproblem men vet ni vad.. Jag tycker det är så tråkigt att shoppa här i Stockholm! Känns som jag har allting eller har testat allti butikerna som finns. Jag vill ha mer variation, kappor i olika färger (hittade ju min röda från Armani iof..), korta modeller för det finns ju mest dom klassiska beiga, långa modellerna som säljs flitigt bland annat inne på ZARA osv…

 

 Framförallt någon butik med massa snygga, klassika toppar som man kan ha till vardags! Tycker det är tråkigt men vanliga svarta linnen till ett par jeans.. Jeans kan man ju ha till allt, så varför inte inskaffa sig MASSA snygga, tighta, vardag/ fest- toppar..? Nej för det finns inte så mycket att välja på! 🙁

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *