”Plugg-söndag”

Sitte rjust nu och pluggar, psykologin är mitt favoritämne så jag börjar med det för att komma igång! Älskar att jag är ett geni innom psykologi (hur tror ni annars jag får 150 000 personer om dagen att läsa min blogg..? 😉 ) och kan använda det till min fördel. Tror att folk som har en större förståélse för hur andra männsikor tänker, och sen aggerar från det är mycket bättre och smartare männsikor som kan komma långt här i livet. 

 

 

Tror ni inte också det..?  

 

Sen blir det Naturkunnskapen och sist Svenskan, sen är jag klar. Har bara 2 frågor kvar i alla ämnen så 6 frågor klarar jag snabbt! Bloggar igen såfort jag är klar med psykologin och förhoppningsvis lite smartare.. Hinner jag plugga mycket idag tänker jag fira med en drink ikväll tror jag *fniss* Fast först ett stop hos min killkompis F**** 🙂

 

 

 

 Jag, Bella och Angelina förra Onsdagen va..? På Fridays! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *