Hej på er! 🙂

 

 

Nu är jag tillbaka, hoppas ni inte undrat för mycket om vart jag hade tagit vägen. Hade lite tid för mitt privatliv kan man säga.. Var ju på middag med pojkvännen hemma hos hans brorsa + hans tjej. Var jättmysigt faktiskt och dom hade gjort jättegod mat, 3 rätters! 🙂 Ytterst trevligt! Vi kom dit vid halv 7 kanske och lyckades vara kvar tills klockan vart nästan halv 1 på natten, sjukt! Men vi hade kul för vi spelade massa spel, haha I know låter som vi är ett gammalt stenålderspar men det var roligt.

 

 Vi spelade något charadspel och det där spelet ni vet där man ska rita utan att säga vilket ord det är man tänker på..? Vad heter det nu igen..? Aja whatever! 🙂 Nu är jag hemma iaf, var egentligen planerat att jag skulle ha gått ut efter med en viss kompis till mig men det var så sent så somnade på störten när vi kom hem 😉

 

 Nu på morgonen älskade vi passionerat, sov lite mer och åt frukost.. *skojjar hon eller inte..?* 😉 Och nu är jag hemma, blev hemskjussad 🙂

 

 

Vad gjorde ni då bloggläsare igårkväll?

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *