Sådr nu har alla åkt (Dennis åkte tidigt imorse för att jobba på NK och Sara kom hit och hämtade sina grejjer, vart sov hon egentligen..?) och jag har tagit en välbehövlig dusch, känner mig som en ny männsika haha! 😉

 

 

Idag är det middag hemma hos min pojkväns bror, mysigt! 😉 Denna gång är jag nog inte lika orolig som sist eftersom nu har jag träffat honom en gång förut haha.. Nej men det ska gå bra, gillar hans familj faktiskt. *ler* Undrar ni fortfarande vem min pojkvänn är..? Kan ju säga att alla skvallerbloggar har fel, fel och åter igen fel! 😉 Tror ni jag tänker låta det spridas så lätt så har ni fel hehe..

 

 Nej nu ska jag dricka lite vatten, käkade en kabab inatt (ångest.se) så får vänta ett tag. Ska ut och powerwalka någon halvtimme dessutom nu tror jag, bränner då 138 kalorier! 🙂 Alltid något!

 

 Ps. Jag är på otroligt dåligt humör idag, vet inte ens varför..? Åh så frustrerande när jag egentligen inte har någonting alls att vara sur på över huvud taget.. Allting i mitt liv är perfekt. Vet någon varför man ibland kan plötsligt bli deppig av ingen andledning alls..?

 

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *