** Ja jag vet att jag ligger bakom detta **

 

 Vad tycker ni om plastiktrenden, förstärka käklinjerna, hakan osv? Jag själv fixar gärna hakan för att få den spetsigare. Varför jag gör det är för att slippa få en sånt runt ansikte som kan få än att se mer rund ut än vad man faktiskt är. Det la jag märke till efter att ha varit på Bella&Tyra-show där dom anvisades om att filma mig underifrån hela tiden (tack haha 😉 ).

 

 Så en spetsigare haka gjorde mitt ansikte smalare och mycket sötare, är jättenöjd!

 

 Sen finns det andra sätt att göra så ansiktet bli mer ”rätt” för just dig. Käkarna går ju att ändra nu också hjälp av injektion, jättebra om man vill ha skarpare linjer. Killar har ju börjat med och jag vet att min brorsa också ska testa på ett ingrepp snart.. Men vad säger jag inte! 😉 Men det blir iaf vanligare att killar också vill testa, flera av mina killkompisar frågade det här med hur man egentligen gör när man fixar till näsan av injektioner.

 

 

Spännande!!

 

 

Ps. Är du en av medelsvenssorna som tycker man ska vara nöjd med det GUD gav dig så behöver ni inte kommentera detta inlägg. Detta inlägg är information till många av mina läsare som hela tiden frågar efter mer information. Har fått ca 350 mail, 200 mail på facebook osv.  

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *