Kom nyss hem från pojkvännen.!

* God morgon *

 

 

Hej på er

 

 Jag har kommit nyss hem från att ha varit hos pojken inatt, så det var alltså ingen utgång igår. Eller inte riktigt iaf.. Vi åkte till min vän Sandra och hälsade på, jag drack något glas vin (sen blev jag iof bjuden på typ 3 shots…) och sen åkte vi hem. Skönt! Känndes dock lite smålustigt att jag satt där småpåverkad och babblade på medans han säkert tyckte jag var jättejobbig haha! Dricker ju inte lixom shots om man endast ska sitta hemma och kolla på film.. Är ni som mig som dricker faktiskt bara för att bli fulls skull..? Alkohol är ju verkligen inte gott..! Inte ens vin!

 

  Men nåja, trots det fick en personlig kock under kvällen, uppskattas 😉 Jag är verkligen urusel på matlagning trots att jag har gått ett halvår på hotel & resturang – skolan i globen! *fniss* Tur att jag valde en kille som kan laga mat..

 

 

Nu sitter jag och surplar i mig min chailatte som jag köpte på vägen hem! Vad gör ni där hemma och vad gjorde ni igår?

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *