Jag trodde inte ”sånahär tjejer” bloggade! Blev lite förvånad men jag har faktiskt hört talas om henne förut.. Anamissen typ..? Känner ni igen det? Folk brukar skriva elaka kommentarer till hennes videobloggar vilket jag tycker är synd 🙁 Hon kan inte rå för, för hur hon är eller hur..? Hon föddes ju säkert sådär!

 

 Nej men jag tänkte jag kunde ge henne lite reklam för att vara snäll, kan inte vara lätt att blogga när man har oddsen emot än. För idealet i bloggvärlden är minst sagt krävande.. 🙁 

 

 

Hennes blogg —-> http://animissen.blogg.se

 

 Ps. Du Animissen (heter du så..?), du borde ladda upp dina videobloggar på videofy istället så du kan tjäna pengar på dina klipp! Du har ju hur många tittare som helst ser jag..
 

 

 

 

 

Haha alltså hon har humor…….

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *