Tandblekningen igår! ;)

Igår var jag ju hos Sammy D och fick mina tänder blekta! Dom blev upp till hela 5 nyanser vitare, helt sjukt! Det funkar alltså verkligen, + det tog endast 15 minuter. Love it! Dock blev Sammy lite förvånad över att jag hade rakat av halva håret.. 😉 Det blev mina bloggläsare på stan med som ville ta idolbilder haha! Glöm inte skicka dom föresten till min mail…

 

 

Fick också med mig ett läppstift ser det ut som fast det bleker även tänderna, man ska ta på det ca 3 gånger i veckan så håller sig tänderna vitare längre. Ska visa sen hur det ser ut, det är verkligne jättepraktiskt eftersom man kan ha med sig den överallt!

 

 

God morgon föresten!

 

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *