Manshatare eller feminist?!

Jag är feminist, självklart! Skulle skämts om jag inte var det, varför skulle man inte vilja att det går bättre för tjejer och det blir mer jämnlikt i arbetslivet här i Sverige? Det är trots allt nu tjejer som vågar ta för sig mer och synas i media. Good for us! 😉

 

 

DOCK tycker jag detta är pinsamt, FI’s kampsång, ”jag hatar dig du jävla man”. Hur fan ska det anses som jämställt? Ska vi hata män bara för dom vågar ta för sig? Personligen tycker jag att även hela situationen kan skyllas på kvinnorna lika mycket som män. Dom tog för sig direkt och styre och ställde medans kvinnor lagade mat och städade.

 

 

Så det kanske sitter i generna trots allt? – Eller var männen bara snabbare?

 

 

Personligen tycker jag kvinnor som dom i videon här under ska hålla käfften och göra något mer vettigt än att sitta som håriga lesbiska runt en brasa och skriva låtar om hur mycket dom hatar män. Starta företag istället och var glada över att homosexuella får gifta sig för ni lär inte få en man, och ni förtjänar inte en man heller så som ni ser på dom. Usch skämms!

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)
 • Felicia

  Det där är inte FI’s kampsång. Det är en missuppfattning, och den som laddat upp klippet har skrivit fel. Det där är en sång/låt som en tjej skrev efter att hon blivit våldtagen, två gånger, och den är riktad till honom, inte till alla män.

  Blir lite annat då, eller hur?

 • wedding dress with cap sleeves

  Fantastic issues altogether, you just won a new reader. What would you suggest in regards to your post that you simply made a few days in the past? Any certain?

 • Signe

  Jag är feminist! Män och kvinnor är lika mycket värda, kvinnor är varken bättre eller sämre!
  Vårt samhälle blir mer och mer jämställt och det är bra! Kvinnor och män ska leva på samma villkor för samma sak.
  Men helt ärligt… det här sången var hemsk, den har inget med feminism att göra utan med manshat att göra vilket feminism inte är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *