– Alexandra.. Jag tror jag vet vilka jag ska rösta på nu!

 

 – Jaha vad sent, vilka ska du rösta på då?

 

 – Socialdemokraterna, alltså saken är den..

 

 – ÄR DU SOSSE?!

 

 – Nej men lyssna, jag hörde dom tala om..

 

 – NEJ ÄRLIGT, ÄR DU SOSSE?!

 

 – Vad är det för fel med det nu då?!

 

 – Tycker du alla ska ha det lika dåligt, att fattiga ska dra ner rika?!

 

 – Okej du var fel person att snacka om detta med..

 

 
– KOM TILLBAKA JAG ÄR INTE KLAR!!

 

 

Ja, jag ragerade inte så bra alls på att min vän är korkad nog för att rösta på socialdemokraterna. Blev nästan mer förbannad när jag hörde motiveringen ”jag måste rösta på ett parti som gynnar mig”, pff.. Jag tar det som en käfftsmäll och undrar varför han vill ta pengar från tex mig som han kan sen få av staten. Haha!

 

 

Jag blir helt hestig när jag går runt på stan nu, eftersom det finns bås överallt till alla olika partier och jag har alltid lust att sitta och disskutera flera timmar om varför vissa partier gör fel och inte får alla röster. Många partier är så himla enfrågiga, det är ju en stor andledning till varför dom inte får lika många röster som ett parti som fokuserar sig på flera frågor som rör fler männsikor.

 

 

Vilka ska ni rösta på?

 

 

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *