Golfturnering på torsdag!

Såhär ser min upptagna vecka ut.. Herregud, vet inte hur jag ska klara detta. Känner att jag har dubbelbokat mig när det kommer till allt förutom lördag och söndag. Dock vet jag inte om man verkligen ska festa på lördagen om man har någon man träffar..? Detta känns nytt! Har ju trots allt haft kille i 3 år, hur svårt kan det vara..?
 

 

Sen får man inte glömma att man ska träffa alla vänner, gå på pole dancing (ska btw ha ett diskutionsinlägg om det senare), jobba osv osv.. Ja, men det blir iaf aldrig tråkigt! 😉 Pole dacningen fick jag skjuta fram en dag, men får se hur jag gör med det eftersom jag kom på att jag kommer nog inte hinna med det heller på onsdagen..?! ÅH! Stressigt det kan vara, ska försöka boka om det till söndag istället då jag är ledig.

 

 

På onsdag ska jag hälsa på min bästa vän Claudia när hon praktiserar på en frisörsalong, spännande! Samma dag ska jag även hjälpa Christian med sitt hår så ska få honom att komma dit 😉 Om han ens vågar träffa mina vänner haha!

 

 

Idag ska jag dock bara hämta ut paket och på middag hos mami, mysigt! 🙂 Man får inte glömma bort familjen heller.. Oh jisus..

 

 

 

 

 

 Herregud….

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *