Få chansen att träffa mig!

Jag tycker det är synd att jag inte får träffa mina minst sagt roliga och knäppa bloggläsare oftare 😉 Därför kommer det snart chansen att få vinna hem fikor med mig, hur roligt är inte det, och framförallt hur passande är inte det haha?! Jag är ju mästaren på bloggfikor, håller ni inte med mig? Och tänk hur roligt att få träffa er, prata och höra om vad ni tycker om dagens bloggandet och allt annat som hör till. Tycker det är jättespännande! 🙂

 

 

Ps. Andlednigen till att denna tjänst kommer att kosta lite är eftersom jag inte hinner ta tag i alla mail som kommer in när jag tidigare har frågat efter bloggfikor med er, det är verkligen mijontals männsikor som är intresserade känns det som så då blir det nästan omöjligt fö rmig att kunna styra upp någonting.

 

 

Ps 2. Dom som hjälper mig med detta behöver ju även också få betalt och därför är det en av andledningarna till att tjänsten kommer kosta.

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *