Jag hade heeelt missat alla galna bloggare som började skriva långa, hestiga inlägg om träningen pole dancing efter att jag hade börjat på det.. 😉 Så är det med ALLT jag gör, vilket är roligt! Älskar att folk får åsikter såfort jag gör något för det är också då folk börjar våga synas med sina åsikter 😉

 

 

 Någon hade gjort ett helt inlägg för att bevisa att jag endast går på pole dancing för att provocera, och inte träna. HALLÅ?! Varför skulle jag boka in mig på en kurs som kostar pengar för att provocera? Provocerar för att FÅ pengar, inte spendera pengar.. 😉 Så det stämmer inte.

 

 

 Katrin Zytr#¤#%%¤ hade skrivit ett inlägg om att pole dancing inte är en sport. Men då kan man undra varför det inte skulle vara en sport, för att det är sexigt, roligt, annorlunda..?

 

 

Man tränar HELA kroppen, armarna, benen, magen och ryggen. Jag har fortfarande lite träningsvärk i armarna efter sist, det är verkligen en hård träning fast det är sexigt! Och hur perfekt är inte det för oss tjejer? Känna oss sexiga och roliga medans vi tränar?

 

 

Det är då synd om Katrin, hon har säkert nu blivit fet och slapp efter att ha fött barn så jag förstår om hon inte känner sig sexig.. Men pole dacing kan säkert få bort din fladdriga mage, ja till och med DIN Katrin 😉

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *