Hej på er! 😉

 

 

Sorry att det var lite dålig update men efter tandblekningen (som bte gick jättebra ska berätta allt om det strax!! Mina tänder blev 5 nyanser vitare, wow!)  mötet med mina managers åkte in till stan direkt och mötte upp ”my boyfriend”  (?)  för att umgås, vi har inte sätts sen Magaluf 🙂 Vi hade det jättemysigt iaf, satt på ett fik och pratade massa sen vart det bio! Vi kollade på ”knight n day”, den var verkligen jättebra tyckte jag! Eller ja, det verkade inte mitt sällskap tycka eftersom det var endast jag som satt och fnissade för mig själv.. 😉 *hihi*

 

 

Dock hade vi tydigen en stalker efter oss..? Det fick jag inte reda på förens efter bion nu haha! Såg en kommentar i Peters08’s blogg (haha min lillebror) om att någon bloggare hade följt efter mig på bion..? Hmm.. Hon föreslog också besöksförbud, men så farligt har det inte blivit än, eller? 😀

 

 

 

 

Nu är jag iaf hemma igen, skulle haft nattfika med min vän Sandra men är jättetrött och ska mysa ner mig i en av mina onepeice 😉 Sooo cosy! I love them! Och ni har btw fortfarande 100 kr rabatt när ni skriver in ”KISSIE”

 

 

 

God natt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *