Hej på er! 😀 

 

 

Jag trooor det funkar att blogga nu.. För kommer inte detta inlägg upp så kommer jag få flipp! Har försökt blogga massa sen jag kom hit men det har velat komma upp nått..? Men men, nu verkar det funka och jag har ju massa att berätta nu när jag är i Magaluf 😉

 

 

Här är det jättevarmt iaf, ligger och svettas som en gris. Mina vänner ligger och snarkar brevid mig haha! Klockan är ju fasiken över 1?! Får alltid panik själv om jag sover så länge, sova på dagen gör folk utan jobb. Usch. Så nej jag får se till att väcka dom när jag bloggat klart.. 😉

 

 

Igår var vi ute och var utklädda till änglar (visar massa bilder snart hihi), var jätteroligt och vi fick ALL uppmärksamhet i världen faktiskt. Inte konstigt med alla galna britter här haha!

 

 

Första dagen var vi inte utklädda men det var minst sagt en vild kväll. Vaknade upp med nudlar på pattarna..? Hmm.. Nåja, min frukost var räddad!

 

 

 

 

Ser ni vad det står..? 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *