Bingos änglar..? ;)

Igår hade Bingo Rimé sin fest på Grabbarna Grus beach club, playboy-tema såklart haha! 😉 Jag och tjejerna bestämmer oss för att klä ut oss till änglar då! Eller ja en fick vara polis haha.. Hade faktiskt convers till outfiten, så mycket skönare så! Dessutom sprang jag runt och försökte flyga (drack till och med red bull..) så skönt att slippa stuka foten pga 15 cmare lixom 😉

 

 

Det blev body-shots, massa glitter (vi köpte glitter och hällde över oss haha, grr!!) och dom spelade btw även min låt på en av krogarna där! Krogen var inte ens svensk?! Wow!!

 

 

 

 

Haha jag och My porrade till det! 😉

 

 

 

 

Jag och någon het hunk.. Ser ni att han har svarta vingar?!
 

 

 

 

Body shots!!

 

 

 

 

Någon hottie på bardisken bara..?

 

 

 

 

Sara hahaha! Så söt! 😉

 

 

 

 Bingo Rimé!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *