Sjuk morgon..

Haha måste bara berätta om vilken sjuk morgon jag hade 😉

 

 

Ett visst tv-program ringer min pappa på telefonen och frågar efter mig, jag undrar såklart hur dom har fått hans nummer..? Pappa säger iaf att jag har åkt till Magaluf och Arlanda, vilket jag har? Sen kommer dom och KNACKAR PÅ hemma hos oss, inte en gång utan minst 3 gånger och min lillebror får be dom gå. Dom tar hans nummer och försöker få med honom att leta efter mig..? Men det fick inte min lillebror med på som tur är, HAHA!

 

 

Sen när dom ska gå.. Ja, dom går inte. Dom väntar dom utanför min port..? Helt sjukt! Och inte nog med det så regnar det ju också ute..? Haha.

 

 

Gissa vilka som det var som förfölde mig imorse?

 

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *