Nu räcker det..!!


– Hej jag kommer från ***** radio.

 

 – Ja hej..?

 

 – Vi vill prata med dig ang skönhetsoperationer.

 

 – Nej tack det är bra.

 

 – Vi ska ha ett repotage om det hela, skulle vara..

 

 – NEJ..!

 

 – Detta har ingenting med moraliska frågor eller..

 

 – Jag sa nej!

 

 – Varför inte..?

 

 – Det finns mer att disskutera, jävla medelmjölks-männsikor!!

 

 

ÅH! Börjar bli riktigt irriterad på hur jävla intresseant just skönhetsoperationer ska vara. Förstår varför Tyra nekar att hon både gjort brösten, kindbenen osv.. Samma sak gäller Bella. Det är ju det enda media vill höra om, och jag är verkligen trött på att ställa upp i intervjuer där det handlar om ”vad tycker folk omkring dig om detta?” – VEM F*N BRYR SIG NÄR JAG GJORDE DET FÖR MIN SKULL?!

 

Sen är det samma sak när det kommer till att ”när är det OK att disskutera andras kroppar?”. Jo det är inte ok för mig eftersom jag har gjort en operation, men det är OK för att er andra lönfeta männsikor som inte har lyft ett finger att disskutera min kropp och hur den ser ut?

 

 

Ni är ett gäng lata, feta, medlemåttiga männsikor som lever i ett medelmjölks land kallat Sverige. Har lust att operera dit 2 horn i pannan bara så ni får någonting att disskutera om.

 

 

 

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Caroline Roxy - Pink happiness!! Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *