När jag ska betala räkningar osv hatar jag att gå själv, för när jag betalar räkningar är jag inte bara osminkad utan jag går runt i mjukisar, håret slarvigt uppsatt osv osv.. Därför vill jag inte stöta på bloggläsare, hur gör jag det..? Jo har med mig min lillebror som ser så arg ut så ingen vågar gå fram – PERFEKT JU!

 

 

Men sen måste ju han också orka gå upp varje gång med mig jag ska göra nått, dvs betala räkningar och hämta ut paket osv osv.. Tur att jag ändå har makten här hemma.. 😉

 

 

Hörs snart!

 

 

 

 

Peters blogg —-> http://peter08.com

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)
  • Happy New Year 2016 images

    My friend and I have been discussing personal blogs and online journaling. She feels that personal feelings and such should not expressed in such open forums. I see no problem with it. Share your thoughts:. 1. Do you blog or journal?. 2. Do you prefer face to face expression of feelings over written communication?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *