Nu när sommaren är här igen blir det härliga dagar vid Strandbryggan och mysiga fik kring Östermalm, dock är allt inte frid och fröjd mina vänner.. Ohnej.. Dom fruktade wannabe-brats-ungarna är tillbaka med sina lacoste pike tröjor från år 2006 och snuttar på sin latte timmar i sträck..!

Jag vet.. Det är hemskt, riktigt hemskt men det är just vid svåra tider som dessa vi ska hålla ihop.. Haha nej nu överdriver jag lite men helt ärligt så visst stämmer det? Kolla bara på fik vid Östermalm som KOFI, tror ni man kan sätta sig där för en lunch eller fika..? Absolut inte, tjejer med Gina Tricot sitter där dag in och dag ut och schteeker med en blåbärspaj som dom egentligen tycker var lite för dyr.. 60 kr, halva deras veckopeng ju..

Nåja, skönt att man försvinner lite från dom schteekiga fiken ett tag då i sommar.. 😉 Haha! Men ni bloggläsar som bor i Stockholm, speciellt stan. Känner ni igen er det här med brats-ungarna..?

Jag citer mina god vän Steffi som insprerade mig i detta inlägg..

”Man bah nej du är inte VIP?!”

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *