Jag är så glömsk..

Jag ljuger 50 % av alla gånger jag säger ”JA, självklart minns jag dig..!”.. För jag minns sällan personers namn, ansikten är jag bättre på men dock inte på bloggläsare.. Inte konstigt när minst 100 personer hälsar på mig varje dag..?

Vilket är synd, speciellt när det är folk som jag verkligen borde kunna namnet på.. Som igår tex, en kille jag har träffat ett antal gånger skulle följa med och skjuta – men tror ni jag minns det? Nej så jag presenterar mig som vanligt och han fattar ingenting, han fick nog intrycket av att jag var ganska dryg till och med.? Haha!

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Josephine Qvist - KÖPENHAMN Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *