Det är frågan!! Ska jag åka till Ayna Napa om en vecka..? Rosanna + tjejer till har redan bokat sina biljetter och är färdiga för att åka! Jag försöker övertala min vän Bella att åka, för då åker jag med. Dom andra tjejerna är nämligen Rosannas vänner, eller ja den ena känner jag ju iof! Mardin, ni vet hon som földe med till Grekland..? Ni kallade henne ”den nya tjejen” haha! 😉

Varför jag tvekar också är för jag har ju nydligen varit i Grekland, vad var det.. 2 veckor sen..? Känns som att jag spenderar för lite tid här i Sverige, dessutom ska jag börja spela in för min nya s*** för kanal **..

MEEN det är all inklusive på ett 5-stjärnigt hotell (poolbaren lockar nog mest om jag ska vara ärlig haha).. Hur kan man inte bli frästad? Vi skulle vara där i 6/7 dagar då bara.. Men det är ju ändå en vecka som man skulle festa hårt under. Orkar jag ens det..? Haha, har varit så mycket festande på sista tiden så alkoholen rinner ur öronen på mig!

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *