Grekland verkar ju verkligen vara hur vackert som helst, vi satt och pekade ut från taxin på vägen till hotellet som vi är på nu haha! Hotellet är btw också underbart, ni får se lite bilder strax.. 😉 Ni ska bara veta hur mycket vi har lagt ut på den här resan, absolut värt och det bästa jag har gjort! Eller vi får se.. Vad händer ikväll? Kan ju verkligen hända absolut vad som helst, vi kommer iaf fira valborg här! 😉

Jag är lite hungrig, men jag vill bada först.. Svåra i-landsproblem, ska bada lite i poolen och sola sen visar jag hur hotellet ser ut! Skitsnyggt verkligen, det är ett 5 stjärnit hotell såklart! 😉

Från taxin på väg till hotellet! 😉

Fint va..? Helt underbart!

ROSANNA! Haha!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *