Vårat hotell:

Såhär snyggt är det just nu där jag bor! 😉 I vårat lyxiga hotell här i Grekland! Skitläckert, + jag är överlycklig att dom har internet. Man vet ju aldrig med Greker hörrni.. Men en hårig än ska jag nog unna mig ikväll tror jag! Haha nej jag bara skojjar 😉

Men vi ska absolut festa ikväll, det är ett MÅSTE! Fira att vi har kommit hit, vi bokade lixom resan för 3 dagar sen.. Trodde inte att jag skulle våga vara såhär spontan men så fel jag hade, även Sveriges största bloggerska kan åka iväg på en spontanresa till Grekland bara sådär haha! 😉 Jag menar jag tackade lixom nej till whipe out för att det var ett trashigt hotell (för det såg seriöst ut som en toa..) och jag hade ingen info..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *