Myskväll ikväll?

Nu är jag hemma hos Sara hörrni! Vi ska ha en myskväll hemma och bara ta det lungt, har tvingat Sara att ge mig bröstmassage för läkaren sa att det var bra och nu när jag har gjort slut med mitt EX och allt så behöver jag ju någon som ställer upp.. Hehe..

Vi hörs lite senare! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)
  • katja

    Hej! Jag heter Alexandra Nilsson, är 20 år gammal och bor mitt i Stockholm med min chiuaua Chloé.

    I min blogg skriver jag om allt som rör mitt liv: Min hemliga pojkvän, min kändisbror, mode, kläder, smink, mitt eviga festande på Stureplan och såklart min växande och minst sagt lovande karriär.

    Jag har 170 000 besökare, OM DAGEN! Helt sjukt, och vet ni vad? Min blogg växer för varje dag som går..

    Välkommna hit till min värld som ”Kissie”! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *