God morgon! 😉

Tack för alla fina kommentarer & mail hörrni.. Många av er har sätt inlägget som jag raderade och förstod nog lite om hur JAG, Alexandra kan känna ibland.. Tror det behövdes eftersom ni är som mina vänner allesammans, ni vet så mycket om mig och jag får roliga mail från er, brev och allt möjligt! Tack igen! ?

Iaf.. Just nu sitter jag med en ansiktsmask och ska snart börja dagen! Vad är era planer för idag? Jag ska boka tid för läppförstorning och kindbensförstorning sen vid 5 tiden ska jag till Bobby och färga mitt hår.

Här här ni en bild för er som sa ”vadå, det är väll inte rött..?”

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Josephine Qvist - UNDERBAR HELG Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *