The fika-queen!

Efter all shopping och filmande så blev det fika på NK tillsammans med både Steffi och Dennis, ytterst mysigt! 😉 Nej men det är ett perfekt avslut för oss bloggare ju, haha!

Vi satt och planerade lite inför imorgon, ska försöka boka tid för läppförstorningar.. Dennis ska göra en penisförstorning för han har en jätteliten penis! Jag funderar på att funder på att fylla ut blygisarna, får se hur det blir med det.. Undrar om det går? Hmm.. Nåja, det tar vi imorgon iaf! 😉

Ska försöka boka in ansiktsbehandlingen också (!!), hann inte med det idag tyvärr. Hade ju så mycket annat med filmningen och det andra. Men jag får priotera att färga håret imorgon, herregud.. Det är verkligen rött, ska leta upp en bra bild där man ser det för det är inte riktigt OK..!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *