Solariumkort! ;)

http://solexpress.nu/kungsholmen

Var och fixade ett solkort på BLUE BOX på kungsholmen, precis här där jag bor! Skönt, det är 1 minut ifrån mig. Perfekt ju! 😉 Dessutom har dom stå solarium som ”darrar” så man kan bli smalare, spännande.. Måste testa det!!

Har verkligen hört bra saker om detta solarium, bland annat att dom sprutar ut aromer så man ska vara färshare när man har solat klart, ni vet ju annars hur man kan behöva hålla sig inne för man luktar fejksolad..? Haha 😉 Lösningen till alla mina problem.. Nej men ska testa det imorgon med Dennis! 😀

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Josephine Qvist - En GOD morgon Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Josephine Qvist - UNDERBAR HELG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *