Hur det ser ut här..

Härligt va!?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB
  • Rebecca

    Men fan vad kropps- och utisandefexeret allt ska vara hela tiden! SLUTA titta pe5 andra och SLUTA je4mff6ra och me5 de5ligt och SLUTA vara se5 je4vla fixerade vid hur ni sje4lva och andra ser ut! Det spelar ingen roll hur man ser ut, det spelar ingen roll om man e4r smal eller tjock. Det e4r ve4ldigt trf6ttsamt att f6verallt le4sa om hur man ska se ut och hur man ska vara nf6jd med sin kropp. Ne4r ska alla fatta att allt INTE handlar om utsidan? Ne4r ska insidan och hje4rnan och hje4rtat ste5 i fokus? Det me5ste bli ett stopp ne5gon je4kla ge5ng! Ner med alla kampanjer om hur man ska fe5 re4tt vikt, ner med alla me5-bra-med-ditt-utseende-kampanjer och fram med kampanjer som handlar om ditt inre och vad du e4r bra pe5 och lyft fram dina positiva egenskaper och me5 bra utifre5n det iste4llet och var med och skapa ett be4ttre samhe4lle utefter det iste4llet ff6r att fokusera pe5 je4vla utseenden! Jag har i alla fall startat en kampanj pe5 min blogg, som heter Mitt be4sta jag! . Var med i kampen du ockse5 och lyft fram vad som e4r se5 bra med dig, som INTE har med ditt utseende att gf6ra. Utseendefixeringen me5ste bort, ff6r allas skull!

  • Happy New Year 2016 Image

    I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *