Gårdagens shopping!

Hej hörrni!

Sorry men har legat och sovit frams till nu (!!), man mår inte bra av att festa varje kväll tydligen.. Hehe, nej men kanske ska ta det lungt ikväll.. Kom hem för bara några timmar sen, åkte hem när mitt på ljusa dagen och då det var helt ljust ute, och sånt får mig verkligen att få ångest kan jag lova..

Sen tack till alla fina kommentarer!! Ni läsare gör mig så lycklig ibland! ?

Iaf, igår så gjorde vi ingenting speciellt! Vi åkte in till stan alla tjejer och shoppade lite, det var supermysigt och jag hittade några saker iaf.. 😉 Hehe nej men det var synd att jag inte hittade mer, men samtidigt så kom jag på mig själv gå i butiker som finns hemma i Sverige!

Naaaw.. SÖT VA?!

Läckra ringar och armband, soo kissie-style..?! ;D

Söt kofta..?

Man ser inte så bra med det är spets på sidorna, skitläckert! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *