Ett jobbigt samtal senare..

Så har jag bestämmt mig för att blogga mer imorgon. Jag funderar på.. Ja, allt möjligt! Tex som det här med Amir, att vi två är osams. Jag känner inget behov av att skriva elaka saker om honom, men ändå gör jag det ”för han började”. Jag vill inte ha bloggbråk, jag vill ännu mindre att han ska skylla på att ”kissie har tagit över alexandra” för det vet ALLA att det inte stämmer. Inte någonstans, och att slänga den kommentaren tyckte jag var lite fantasilöst, som att han endast hade läst min blogg under hela våran vännskap!

Andledningen till varför vi började bråka är för att han började prata om mig bakom min rygg, och jag kanske inte gjorde det bästa jag heller när jag valde att visa hur arg/ledsen jag blev genom att skriva ett inlägg – det första jag gjorde. Men jag ringde sen, det gjorde jag och försökte lösa det.. Men sa aldrig iof förlåt – för hur skulle jag kunna göra det när jag var så arg? Jag anser att snacka skit om en vän är som att vara otrogen i ett förhållande.

Bara det visar att jag verkligen tycker om Amir, men ärligt talat så på sista tiden har jag fått en magklump nästan varje gång vi sågs – säger inte detta nu för att ge tillbaka på något sätt men jag tyckte han ändrades. Men vem vet, han kanske gjorde det med flit för att kunna putta bort mig? Tydligen så var det lite jobbigt att jag fick alla bra annonser och pengar, när vi jobbar med samma killar. Men är det egoistiskt att tänka, jobb är jobb – och då ser jag det som att jag har gjort honom mer känd än vad han skulle annars ha varit. Och sen att vi är vänner utöver bloggarna..? Går det? Kan vi bli vänner igen?

Sen funkar det inte längre så bra med mina kännslor heller.. Har pratat med min kille hemma i Sverige och grät för jag vet inte vad jag ska känna längre. Hur vet man att när det är OK att inte vara pirrig i magen när man ses längre..? Varför är jag inte nykär år efter år..? Och varför ska man vara med någon man bara kan älska och inte vara kär i..? Vill inte åka hem, då vet jag att jag kommer tillbaka till verkligheten (även om jag påmins om den här också tack vare alla läsare..) .

Bloggar mer imorgon, mår inte bra..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *