God morgon..

Började dagen med ett morgonmöte tillsammans med alla tjejer i reseptionen.. Vi satt och pratade lite om hur vi tjejer festar, och vissligen är det ett snack i sig med var verkligen inte på humör imorse.. Nåja, ska inte gå in på det så mycket mer för det är ändå privat och gäller oss tjejer.

Igår var vi iaf på zigzags igår igen, var superkul och vi avslutade allting på NK, efterfest stället som jag har pratat om..? Träffade på en jättekonstig kille som började skryta om hur mycket pengar han har, och vilka dyra kläder och hur alla är avundsjuka på honom – sen i nästa sekund ville han inte skryta och började jaga runt mig på klubben när jag inte längre ville prata med honom? Han var dessutom superhög, haha! Rör mig inte med sånt folk…

Idag ska vi shoppa alla! Vi ska åka in till stan och få bra priser, härligt att vara oss va…? 😉 Fast det är först klockan 5/6 ikväll så det är om ett tag! Vad ska vi göra idag nu på dagen då.. Jo vi har missat frukosten och jag har en lunchdejt dock funkar inte min mobiltelefon (jävla blackberry!!) så får inte tag på personen *suck* Får nog ligga och bättre på brännan.. ”Stackarns mig”

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *